Emri

Mbiemri

Ditëlindja

Vendlindja

Vendbanimi

Gjatësia (cm)

Përmasat (gjoksi, beli, kukat) (cm)

3 Foto: Profil, Trupi me Bikine, Foto e lirë


Cili është motivi yt për pjesëmarrje në Miss Kosova 2016?

A do doje ta përfaqësoje Kosovën në Miss Earth apo Miss Universe dhe pse?

Emali juaj

Numri telefonit